Til dig der skal på weekend i Blokhus

Skal du på sommerhusweekend i Blokhus og har du brug for et par gode tips til hvad du skal se og hvor du skal spise? Vi har samlet de bedste tips til dig! 

Tæt på strand og smuk natur
Det fantastiske ved Blokhus er, at du er tæt på strand og skønne naturområder generelt. Blokhus har en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og det flotte blå hav. I omegnen af Blokhus kan du tage på nogle guidede vandreture i Blokhus Klitplantage. En god idé til dig, der gerne vil se lidt mere af området og få gået nogle gode lange ture mens du er på weekend.

Spisesteder
Blokhus har udover smuk natur og strand også et væld af lækre spisesteder som du kan besøge. Hvis du leder efter et godt sted at spise din frokost efter en lang gåtur langs stranden, skal du besøge Café Laden, som er en restaurant og café i Blokhus. Her kan du bl.a. få deres populære rejemad eller stjerneskud!

Herudover skal du unde dig selv at besøge en hyggelig restaurant i Blokhus, nemlig Restaurant Futten. Her får du hyggelig og intim indretning og en skøn smagsoplevelse uanset hvad du vælger fra menukortet. Det spænder fra alt mellem lækre bøffer og til pastaretter med skaldyr. Besøg Restaurant Futten og slut weekenden i Blokhus af med manér.

Oplevelser for hele familien
Er du på weekend med hele familien er en tur til Fårup Sommerland altid et must. Fårup Sommerland er én af Nordeuropas bedste forlystelsesparker og har forlystelser til børn i alle aldre. Det ligger blot 6 kilometer fra Blokhus – så planlæg endelig en tur hertil på jeres weekendtur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *