Nyt dansk brand indenfor ure – Chris Copenhagen er navnet

Som vi alle ved er der altid stor forskel på os mænd og kvinder. Vi har forskellige vaner og måder at gøre ting på, hvilket i sig selv er helt naturligt.

En ting vi mænd dog elsker og sætter pris mere end kvinder er i sandhed gadgets og elektronik. Alt hvad der har en lille funktion eller noget som vi kan pille ved at reparere er noget vi mænd sætter pris på. Derfor siger man også ofte at ”Ure er en mands eneste smykke”. Det kan være enormt svært at modsige i det vi næsten ikke bruger smykker og i hvert fald gør vi det ikke i samme grad som vores kvindelige modpart.

Hvis du ønsker at støtte noget dansk og ikke mindst flot nyt dansk design, så kunne de nye ure fra Chris Copenhagen muligvis være noget for dig. Uret har sin stilrene og enkle stil, hvilket gør disse armbåndsure anvendelige til de fleste formål. Desuden er de utrolig lette i selve vægten, så det giver dig en følelse af afslappethed og som ofte kan være en fordel men mest af alt bare en rar følelse. Du finder tilmed uret i flere forskellige designs fra det helt klassiske til en mere vovet version hvor urskiven f.eks. kan have en blå farve eller hvor remmen kan være fremstillet i en lys brun version.

Klik dig ind og se de mange Chris Copenhagen herreure online og nyd godt af den FRI fragt, mens du støtter et nyt dansk designermærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *