Vælg det rigtige mobilabonnement – det behøver ikke være svært

At vælge mobilabonnement eller telefonselskab kan være en ren jungle. Det kan være svært, at vide hvor mange minutters tale, hvor meget data og hvor mange sms’er der bliver brugt på en måned.
Hvis du en måned ikke taler det samme antal minutter som du plejer, risikerer du hos de fleste mobilselskaber at spilde taletid, som du egentlig har betalt for i dit abonnement.

Er du du forvirret og har svært ved at vælge det rigtige mobilabonnement, så prøv et abonnement, hvor ubrugt taletid kan overføres til næste måned.
Telmore gør det muligt for alle kunder, at overføre ubrugt taletid fra en måned til en anden. Det er ideen, at det skal være nemmere at være kunde og dermed nemmere for kunderne at finde frem til et godt og billigt abonnement.
Men hvordan er det lige med kundeservicen, for vi kender nok alle vendingen om, at du får hvad du betaler for.

Hos Telmore passer den gamle frase ikke, for hos Telmore er det dig der er i centrum.
Du slipper for at blive udsat for uforståelige gebyrer og samtidig får du god kundeservice og 100% gennemsigtige mobilprodukter.
Faktisk er produkterne hos Telmore så enkle, at de kan forklares af alle typer medarbejdere på kort tid. Prøv selv at se denne video:

Læs mere her: Overfør taletid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *