Ødelagt iPhone skærm? Sådan gør du

En ødelagt iPhone skærm kan skabe enorm frustration hos sin ejer, hvilket er ganske forståeligt. Skærmen på en iPhone 6 er som bekendt lavet af glas, hvilket skaber en vis risiko for, at skærmen kan gå i stykker, hvis den tabes den på jorden. Der er dog ingen grund til at gå i panik, hvis man har ødelagt skærmen på sin iPhone, da hjælpen er nær. Der findes nemlig flere nyttige løsninger, som du kan overveje at benytte dig af. I denne artikel bliver du guidet gennem dine muligheder, hvis du har ødelagt din skærm.

 

Kan jeg selv reparere min iPhone skærm?

Ja, det kan du i princippet godt, men hvorvidt det vil være en god idé er tvivlende. Skal man reparere en skærm, så er det ikke tilstrækkeligt blot at købe de nødvendige reservedele. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at man har de rette tekniske evner, da der er tale om en elektronisk enhed. Går reparationen galt, så er det kun dig selv, som du kan bearbejde. Hvis man ikke ved, hvordan man foretager en reparation, så kan man risikere at gøre mere skade end gavn. Hvis skaderne er selvforskyldte, så kan man ikke benytte sig af hverken garanti eller forsikring.

 

Overlad reparation af ødelagt iPhone skærm til professionelle

 

Selvom du i princippet selv kan klare reparationen, så vil det være mest hensigtsmæssigt at overlade den opgave til professionelle. I takt med at flere og flere køber smartphones, er der opstået en hel industri omkring reparationer. Dermed er der rig mulighed for at kontakte en reparatør, hvis man har brug for at få repareret sin ødelagte iPhone skærm.
Der er rigtigt mange iPhone reparatører – bestående af små specialiserede værksteder fordelt over hele landet. Der er dermed også stor sandsynlighed for, at der er en eller flere reparatører i nærheden af dig.

 

Inden for iPhone reparation er det svært at komme uden om iHero, som er en af de førende danske virksomheder inden for denne branche. iHero ligger bl.a. i Viborg, Århus, Herning og Silkeborg, hvor der bliver serviceret mange tusinde kunder hvert år. Søger du en iPhone reparatør i Viborg eller i en af de andre byer, så kan du med fordel besøge iHero.

 

Overlader du reparationen til professionelle, så kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Der bliver anvendt reservedele i høj kvalitet, og du kan typisk få klaret reparationen, mens du venter. Reparation af en iPhone skærm vil typisk tage 30 minutter.

 

En anden markant fordel ved at overlade reparationen til professionelle er, at du kan få garanti. Skal du vælge den rette reparatør, så bør du altid vælge en reparatør, hvor der medfølger en vis form for garanti. Hos iHero får du 2 års garanti og 2 års reklamationsret på udskiftede dele. Det er et kvalitetsstempel i sig selv, som vidner om, at der er tale om et professionelt firma.

 

Prisen for en iPhone reparation afhænger af, hvilken udgave du har, og hvor omfattende reparationen er. Ikke desto mindre befinder priserne sig på et niveau, hvor alle kan være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *