Med BearDevil actionkamera kan du GoPro uden det koster en bondegård

Gadgetsnyhed til rigtige mænd er endelig kommet til Danmark. “Packed by bears and sealed by the devil”. BearDevil RED og BearDevil BLACK er navnene på to nye sportskameraer, som er et must for enhver drengerøv med fart på.

Kort sagt er der kommet et prisvenligt produkt på markedet, som gør alle nu kan få råd til at optage de vildeste stunts. Man kan simpelt montere kameraerne på en hjelm, et cykelstyr, sin arm – eller hvor som helst man lyster og derefter optage både video og billeder og priserne er 50% af de klassiske mærker

Hvor mange gange har man ikke stået i en situation, hvor man har lavet noget vildt, men hvor man desværre heller ikke har hverken beviset eller det fede minde? Er du til snowboarding, mountainbike, skateboard, motorcykel eller hvilken som helst anden extreme eller outdoor sport med fart på, så bør du i hvert fald tjekke det ud.

Info:
BearDevil er et Hollandsk firma oprettet i 2012. Made4men.dk har netop lanceret produkterne på deres hjemmeside og er i skrivende stund eneste forhandler i Danmark af deres produkter.

Du kan læse mere om produkterne på http://www.made4men.dk/b/beardevil.html eller http://beardevil.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *