Find Apps til din Mac

Har lige hørt, at apple med deres nye styresystem Mac OS X introducerer “The Mac App Store” så det bliver muligt på en let og overskuelig måde at hente apps til Mac computeren, ligesom man på en Iphone eller Ipod kan hente apps.

Med The Mac App Store behøves man altså ikke længere selv lede efter og downloade programmer og apps fra internettet, men får det hele samlet i en butik.
Alt sammen lyder jo meget godt, men apple gør det nok ikke kun for at hjælpe dig. Fordelen for apple er, at en vis procentdel af salget tilfalder apple. Her taler vi virkelig om mange millioner dollers på verdensplan. De forskellige firmaer som sælger apps skal altså afgive en del af omsætningen til apple. Det mærker man selvfølgelig ikke noget til som kunde og bruger af The Mac App Store. Det er kun hvis Apple på et tidspunkt finder på at udelukke apps, som ikke er købt gemnnem deres butik, fra at fungere på en Mac computer, at man som forbruger vil kunne føle sig låst fast. Håber ikke at apple vælger den vej, men nøjes med at lade The Mac App Store være en valgfri service, der gør det nemt at finde apps til Mac.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *