Student til sommer? Få en professionel studenterkørsel

Skal du have en seriøs og professionel studenterkørsel? Så læs med her.

TT studenterkørsel, er et rigtig godt studenterkørsel firma, som tager deres kunder seriøse. Vi kender alle sammen de historier, hvor studentervogn firmaet ikke dukkede op til aftalt tid, der ikke var styr på køreplan, og der var ting som blev dyrere efter studenterkørslen, ellers var hyggeligt overstået.
Hos TT studenterkørsel, kan du altid ringe til dem med spørgsmål, det kan også være hvis du har supplerende spørgsmål efter I allerede har booket jeres studentervognstur. De sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål på den pæn og rar måde. TT studenterkorsel.com arbejder med ærlighed og ingen dumme spørgsmål.

Studenterkørsel med smil på læben

Vidste du at der er en hel del sikkerhedsforanstaltninger, der skal overholdes når I tager på tur. Hver studentervogn synes hvert år inden de skal ud og køre. Derudover er de udstyret sådan at man ikke kan falde ud af siderne, og der er siddepladser til alle. Faktisk er det ikke så let at få en studentervogn gennem sikkert syn, og klar til at den må køre som personbefordring. Ligeledes skal studentervognen være udstyret med partikelfilter hvis den skal køre i en af de 4 miljøzoner, som er i Danmark (København, Århus, Odense og Ålborg). Hvis du vil have en god og sikker studentervogn, så kan du se og finde billig studenterkørsel her.
Tingtved Transport udformer endvidere også skriftlig kontrakt til jer som klasse, så I altid ved hvad der er inkluderet i prisen med videre. Og skulle du være i tvivl efterfølgende, kan du altid kontakte dem telefonisk, eller på email. Det er studenterkørsel gjort nemt og enkelt.
Følgende billede er fra en af studenterkørslerne, som tidligere er kørt af Tingtved Transport:

studenterkørsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *