Professionel genoptræning i Vejle

På Vejlefjord Rehabilitering kan vi hjælpe de personer, der har skader. Det kan være fysiske eller kognitive skader som følge af en ulykke. Men det kan også være funktionsnedsættelse, der er kommet af andre årsager. Vores mål er at gøre vores patienter så selvhjulpne og uafhængige som muligt.

Igennem 100 år har Vejlefjord Rehabilitering været med til at hjælpe folk med deres genoptræning gennem høj faglighed og viden. Derfor kan du trygt genoptræne hos Vejlefjord Rehabilitering. Vores patienter skal opleve professionel genoptræning med fokus på kvalitet og ansvarlighed. Vores rammer giver følelsen af nærvær og dialog, hvilket vi mener er gode forudsætninger for professionel genoptræning.

For børn og unge har vi tilbud med fokus på hjerneskade, hjernesygdomme eller udviklingsforstyrrelse. På Vejlefjord kan børn modtage behandling sammen med andre børn med fokus på den enkeltes behov og ønsker. Forældre og andre pårørende kan i nogle tilfælde have fordel af at deltage i kurser og undervisning for at patienten har de bedste forudsætninger for bedring.

rehab-engin-1

For voksne tilbyder vi genoptræning efter erhvervet hjerneskade, kræft- eller hjertesygdom. En hjerneskade sker eksempelvis i nogle tilfælde efter en blodprop eller blødning i hjernen, hjernesvulst eller efter et traume. Vores professionelle genoptræning kan også være nødvendig efter ulykker eller lignende.

For offentlige ansatte og læger har vi rådgivning og undervisning samt andet, der kan være nødvendigt for at kunne drage omsorg for kommunens borgere.

Med faglig ekspertise, nærvær og ansvarlighed kan vi opnå en behandling af god kvalitet for patienten. Vores værdier er baseret på ordentlighed, vækst i faglighed og rum til fornyelse og begejstring. Vi mener at det er det bedste grundlag for vores rehabiliteringstilbud hos Vejlefjord rehabilitering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *