Drikkedunken til friluftsmennesket

Camelbak drikkedunke produceres i mange forskellige varianter. Der er de helt klassiske vandflasker med drikketud og så er der de håndfri drikkedunke. De håndfri vanddunke kan opbevares i tasker beregnet dertil og med en vandslange fra vandblæren kan du få væske helt uden at bruge dine hænder.

ezra-wandering

Camelbak er grundlagt på baggrund af det behov, som mange sportsudøvere oplever, når de og deres kroppe er under hårdt pres og meget dehydrerede.

På den måde opfandt Michael Eidson den håndfri drikkedunk. I 1988 var han i et cykelløb i den brændende sommervarme i Texas. Med et stort behov for væske under løbet fandt han på at bruge en pose fra et medicinsk drop til at opbevare vand. Med den tynde plastikslange kunne han drikke af slangen som hang over hans skulder af vanddunken som sad i hans trøje. Sådan blev Camelbak’s berømte drikkedunk født, som gør det muligt for sportsudøvere at holde sig hydrerede på især de lange ture.

De smarte Camelbak drikkedunke er naturligvis blevet opdateret og udviklet på grundigt i løbet af årene. De kommer nu med smarte bide-ventiler, der gør det nemt at drikke uden brug af hænderne. Antidote vandblærerne er nemme at fylde op og lukkes nemt med blot en kvart omgang.

Drikkedunke, drikkeblærer, ventiler og slanger kan købes separat, men du kan også købe en af Camelbak’s sportsrygsække, kaldet ”Hydrobak”. De sidder godt på ryggen, giver dig god bevægelsesfrihed samt sikrer dig en fornuftig og skræddersyet opbevaring af din drikkeblære. Samtidig er den designet til at have slangen langs skulderstroppen, så vandslangen, som du skal drikke af, altid er til at finde.

Rengøring af Camelbak drikkedunke er nem. Der findes tabletter til en grundig rengøring, så du undgår bakterier og mug, men derimod har en ren drikkedunk at drikke af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *